Bezoek onze Facebook pagina Bezoek onze Twitter pagina Bezoek onze Pinterest pagina

Algemene voorwaarden

Algemeen

De Algemene Voorwaarden van PeperMints (onderdeel van Kunstkindje) gevestigd te Ommen en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Zwolle onder nummer 08203155.

Diana Peters
Rekeningnummer:

IBAN: NL58RABO01173.81.233 t.n.v. Kunstkindje (PeperMints is een onderdeel van Kunstkindje), Rabobank Ommen

BIC: RABONL2U

PeperMints

Marckerichter 16

7732 BA Ommen

Bestellen

U kunt de producten van PeperMints bestellen via de website. Door een bestelling te plaatsen gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden van PeperMints. Na de bestelling wordt er een gespecificeerde orderbevestiging naar uw e-mail adres verzonden.

Betaling

Na het doorlopen van de bestelprocedure op de website krijgt u keuze uit drie betaalmogelijkheden.

– U kunt online betalen via iDEAL. Als je betaalt via IDeal komt er als begunstigde MollieBV
te staan, dit komt omdat dit de schakel is tussen IDeal en PeperMints.
– betalen na ontvangst van de orderbevestiging (Vooraf Betalen via telebankieren)

Annulering

Als u een bestelling wilt annuleren dient u dit binnen 24 uur door te geven via info@pepermints.nl

Verzending

De bestelde artikelen worden na ontvangst van de betaling binnen 5 werkdagen via PostNL verzonden, tenzij anders overeen gekomen. Verzending vindt plaats op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Mocht bovengenoemde levertijd onverhoopt niet worden gehaald dan wordt u hiervan via de e-mail op de hoogte gesteld. PeperMints is niet verantwoordelijk voor eventuele schade of vermissing ontstaan tijdens de verzending.

De kosten voor verzending zijn conform de PostNL richtlijnen

Retourneren

Nadat u uw bestelling heeft ontvangen kunt u het bestelde binnen 7 werkdagen aan ons retourneren. Na deze periode kan de koop niet meer worden ontbonden. U dient uw retournering binnen 48 uur per e-mail aan PeperMints door te geven : info@pepermints.nl De geretourneerde artikelen worden alleen teruggenomen als aan onderstaande voorwaarden wordt voldaan:

– de artikelen dienen gekocht te zijn bij PeperMints
– de artikelen dienen onbeschadigd te zijn
– de artikelen dienen in de originele verpakking, dan wel in gelijksoortige verpakking,
te worden geretourneerd
– de verpakking (enveloppe of pakket) dient voldoende gefrankeerd te zijn
– afgeprijsde artikelen worden niet retour genomen

Vermeld duidelijk uw naam en adres op de retourverpakking. Alle kosten voor terugzending komen voor rekening van de koper. Het terug te ontvangen bedrag (excl. verzendkosten) zal binnen 5 werkdagen op de rekening van de koper worden teruggestort.

 

Kwaliteit

PeperMints is niet verantwoordelijk voor eventuele kleurafwijkingen tussen de weergave op de website en de werkelijke kleuren. Omdat op de computer en fotografie de kleuren kunnen afwijken van het werkelijke, kunnen wij geen 100% kleurgarantie garanderen. Retouneren op lichte kleurafwijkingen kunnen wij dan ook niet accepteren.

Klachten

Mocht er onverhoopt een klacht zijn over een van onze producten, stuur ons dan een mail. We zullen daar zo snel mogelijk op reageren.

Privacy

PeperMints gaat zorgvuldig om het de persoonlijke gegevens van haar klanten. Alle gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het afhandelen van de bestellingen. PeperMints zal in geen geval deze gegevens aan derden ter beschikking stellen met uitzondering van PostNL ten behoeve van de aflevering van de bestelling.

Copyright

Het is verboden zonder schriftelijke toestemming van PeperMints tekst en/of beeldmateriaal over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of ander zins te gebruiken.

Vragen

Voor vragen/opmerkingen kunt u het volgende mailadres gebruiken: info@pepermints.nl