Bezoek onze Facebook pagina Bezoek onze Twitter pagina Bezoek onze Pinterest pagina

Babykamer trends 2015 (deel 2): Pastel & Prints

Ben je aan de slag met de babykamer of kan je wel wat kleine tips gebruiken voor een kleine metamorfose? Lees gezellig mee en laat je inspireren! De babykamer annex 2015 is veelal geen kamer meer met een complete meubelset. Zoek leuke meubeltjes bij elkaar en houd goed in je achterhoofd hoe het eruit moet gaan zien. Door ermee bezig te zijn (moodboard maken) ondervind je vanzelf hoe het eruit moet gaan zien. Kleine details in een kamer kunnen bepalend zijn evenals de kleur die je als leidraad gaat gebruiken. De kleur grijze doet het al jaren goed, echt in opkomst zijn de pastelkleuren gecombineerd in grafische printen. Grafische printen met een terugkeer van een bepaalde vorm zorgen voor een fijne rust en structuur in een kleine kamer. Grafische prints en structuren vind je terug in o.a. behang, kussens, lampen, mandjes, posters etc. Voor jullie hebben we een leuke selectie bij elkaar gezocht!

 

 

  1. Ga aan de slag met knipsels en struin het internet af, maak een moodboard! Laat je leiden door de kleuren en zoek door mooie bijpassende producten bij.
  2. Hang een leuke poster op van Kunstkindje in de babykamer. Deze is mooi zacht van kleur maar heeft op de achtergrond een subtiele grafische print van driekhoekjes.
  3. Een bijzondere lamp kan een mooie eyecather zijn in de kamer. Vaak hangt deze in het midden van de kamer. Deze lamp is wel heel bijzonder, gemaakt van papier! Op pinterest vind je talloze ideetjes om zo’n lamp zelf te maken (lamp orgami).
  4. Durf en ga voor een mooie grafische print behang. Door de herhaling van patroon brengt het juist ook weer rust in het kamertje! Hieronder een mooie print in zachte pastel kleur van Ferm Living.

 

moodboard babykamer

1) Moodboard babykamer

poster droom zacht kleintje blauw

2) Poster met zachte driekhoekjes patroon

3) bijzondere lamp

3) bijzondere lamp

behang-harlekijn

4) behang in pastel kleur