Bezoek onze Facebook pagina Bezoek onze Twitter pagina Bezoek onze Pinterest pagina

Babykamer trends 2015: DIY Letters & Namen

Babykamer trends 2015: DIY Letters & Namen

Zwanger? Gefeliciteerd! Voordat je kindje wordt verwacht heb je even de tijd om te wennen aan het idee dat je straks mama en papa gaat worden. Tijd om langzaam aan de slag te gaan met de babykamer. Het is vaak het kleinste kamertje in huis, maar waar je een vermogen aan kan uitgeven. Bij mijn eigen 3 kinderen heb ik me uitgeleefd aan het zoeken van leuke producten en ben ik ook gewoon zelf aan de slag gegaan om het kamertje speciaal te maken. Dat hoeven niet eens grote en dure aankopen te zijn. Juist die persoonlijke aandacht en twist maakt dit een kamertje tot het mooiste kamertje van het huis! In 2015 gaat de trend van diy (do it yourself) ofwel zelf maken gewoon door. In deze blog deel 1 laat ik je een paar leuke ideetjes zien wat je met namen en letters kunt gaan doen! Ook leuk om de man in huis eens wat te laten doen (zagen, boren)!

Je kindje al geboren of al ouder? Deze leuke tips zijn natuurlijk ook goed toe te passen in de kinderkamer!

1: Ga zelf aan de slag met de zogeheten scrabble letters, zaag plankjes en schilder de letters en punten erop? Hoeveel scoort jouw babynaam?

2: Geen tijd of zin om aan de slag te gaan? Denk dan eens aan een mooie geboorte- of naamposter van Kunstkindje! Vanaf volgende week te verkrijgen!

3: Ken je de letter banner al? Ik heb hem zelf al in huis, nu nog een leuke kreet bedenken! Ook leuk met de naam van je kindje en oneindig te gebruiken (tip: te koop bij www.gekkegeit.nl)

4: Maak op een plankje met spijkers en wol de eerste letter. Deze heeft mijn dochter zelf gemaakt, dus jij kan het ook! Ook leuk voor je in de woonkamer.

5: Weet je al hoe je kindje gaat heten? Zoek een mooie tak op in het bos en hang daar de letters aan (o.a. verkrijgbaar bij xenos)

letters-babykamer

idee 1

 

kinderkamer-posters-kunstkindje

idee 2

 

letterbanner

idee 3

spijkerletter

idee 4

Weet je al hoe je kindje gaat heten? Zoek een mooie tak op in het bos en hang daar de letters aan (o.a. verkrijgbaar bij xenos)

idee 5