Bezoek onze Facebook pagina Bezoek onze Twitter pagina Bezoek onze Pinterest pagina

Blog PeperMints

Blog PeperMints

PeperMints houdt van papier! Laat je inspireren door alles wat wij graag met jullie willen delen. Leuke weetjes, bijzondere winacties en meer!

baby-uitzet-deel-2

Help!? Wat heb ik nodig voor mijn baby-uitzet? Deel 2

Help!? Wat heb ik nodig voor mijn baby- uitzet? Deel 2

Heb je onze eerste blog al gelezen (deel 1)? Vandaag laten we jullie nog nog 3 musthaves zien die onmisbaar zijn in je baby-uitzet. Op internet kan je ontzettend veel lijstjes vinden, onze uitzet bestaat vooral uit producten waar ik goede ervaringen mee heb of nieuwe producten die ik wel heel graag had willen gebruiken. Producten die echt de moeite waard zijn om met jullie te delen!

Lees verder »

Help?! Wat heb ik nodig? Baby-uitzet deel 1

Het is echt waar, als zwangere vrouw word je overspoeld en overladen met producten die je echt nodig zou moet hebben. De detailhandel springt daar altijd slim op in, want je bent immers zwanger en vol hormonen en daardoor extra gevoelig! Het zijn immers vaak emotionele aankopen voor je kindje (op komst). Natuurlijk heb ik als moeder van 3 kinderen daar ook mee te maken gehad. Ook de komst van een 1e, 2e of in mijn geval 3e kindje kan verschillend zijn in de behoeften van wat je nodig hebt. Door de gezinssamenstelling kan dit veranderen. Ook ervaring in het moederschap kunnen je keuzes doen laten veranderen. Deze top-tien producten die ik hier laat zien zijn puur vanuit mijn eigen ervaringen, voor jou kant het wel weer heel anders zijn. Maar soms kan een andere kijk of blik wel weer echt de moeite waard zijn om het uit te proberen. Producten hoef je ook lang niet altijd nieuw aan te schaffen, sommige gebruik je maar voor korte tijd en is bijvoorbeeld marktplaats een handige site om eens te speuren! Hieronder alvast de eerste 3 musthaves volgens mijn eigen ervaringen!

Lees verder »