Bezoek onze Facebook pagina Bezoek onze Twitter pagina Bezoek onze Pinterest pagina

Kunstkindje komt binnenkort met nieuwe boxkleden

Kunstkindje is weer volop in ontwikkeling! Nieuwe prints, nieuwe stoffen, nieuwe boxkleden! Binnenkort zullen wij een nieuwe lijn boxkleden op onze site plaatsen. Deze boxkleden zijn weer uniek in haar ontwerpen en alleen exclusief bij Kunstkindje te verkrijgen. Bij ons kan elke (aanstaande) moeder een keuze maken uit de uitgebreide collectie boxkleden, van retro tot lief naar stoer en eigentijds. Alle boxkleden hebben een standaard afmeting van 80 x 100 cm, maar heb je thuis een andere maat box of model? Wij maken graag jouw unieke exemplaar!
Mail ons dan!

boxkleden-stoffen

Boxkleden stoffen

Kun jij niet wachten? Klik dan hier om de bestaande lijn te bekijken

Andere mensen kozen voor

boxkleed

Boxkleed

Boxkleed uni ‘PTT Post Bont’
al voor € 54,95

Een mooi & stoer en landelijk boxkleed voor een jongen of meisje met een mooie stevige PTT Poststof (nieuwe stof met het uiterlijk van het origineel) en bijpassende stoffen. Het boxkleed is afgewerkt met een donkerblauwe ruitjes biasband en heeft een rode fleece achterkant. Een eye cather voor de woonkamer!

Vulling Boxkleed: 300 grams fiberfill, lekker zacht en een fijne dikte!

Formaat: het boxkleed is gemaakt voor een box van 80 x 100 cm (dit is een standaard buitenmaat o.a. voor de Bopita box)

 

boxkleed-meisje

Boxkleed voor een meisje

Boxkleed meisje ‘Stars & Roses’
al voor € 54,95

Een mooi & lieflijk boxkleed voor een  meisje in allerlei roze stofjes en printjes (o.a. sterren en roosjesstof). Lief door bloemetjes en tikkeltje stoer door de mooie sterrenstof. Het boxkleed is afgewerkt met een fuchsia ruitjes biasband en heeft een fuchsia fleece achterkant. Een eye cather voor de woonkamer!

Vulling Boxkleed: 300 grams fiberfill, lekker zacht en een comfortabele dikte!

Formaat: het boxkleed is gemaakt voor een box van 80 x 100 cm (dit is een standaard buitenmaat)

Levertijd circa 2 weken

wasadvies: De eerste keer wassen in lauw warm water met een scheut witte azijn, dit fixeert de kleur. Daarna wassen op 30 graden, dit verkleint de kans op krimpen en beschermt de kleur. Gebruik geen droger & strijken mag op katoenstand.