Bezoek onze Facebook pagina Bezoek onze Twitter pagina Bezoek onze Pinterest pagina

Help?! Wat heb ik nodig? Baby-uitzet deel 1

Help?! Wat heb ik nodig voor mijn baby? Baby-uitzet deel 1

Het is echt waar, als zwangere vrouw word je overspoeld en overladen met producten die je echt nodig zou moet hebben. De detailhandel springt daar altijd slim op in, want je bent immers zwanger en vol hormonen en daardoor extra gevoelig! Het zijn immers vaak emotionele aankopen voor je kindje (op komst). Natuurlijk heb ik als moeder van 3 kinderen daar ook mee te maken gehad. Ook de komst van een 1e, 2e of in mijn geval 3e kindje kan verschillend zijn in de behoeften van wat je nodig hebt. Door de gezinssamenstelling kan dit veranderen. Ook ervaring in het moederschap kunnen je keuzes doen laten veranderen. Deze top-tien producten die ik hier laat zien zijn puur vanuit mijn eigen ervaringen, voor jou kant het wel weer heel anders zijn. Maar soms kan een andere kijk of blik wel weer echt de moeite waard zijn om het uit te proberen. Producten hoef je ook lang niet altijd nieuw aan te schaffen, sommige gebruik je maar voor korte tijd en is bijvoorbeeld marktplaats een handige site om eens te speuren! Hieronder alvast de eerste 3 musthaves volgens mijn eigen ervaringen!

 

 

 

dragen-ringsling

Dragen in de Ringsling

wiegje

De 3e in de wieg

voedingskussenhoes

Voedingskussenhoes in gebruik