Bezoek onze Facebook pagina Bezoek onze Twitter pagina Bezoek onze Pinterest pagina

‘Het zijn de kleine dingen die het doen’

‘Het zijn de kleine dingen die het doen’

Het is herfst, de warme dagen liggen achter ons, de korte dagen komen naar aan ons toe. Hoewel ik altijd geniet van die mooie lange dagen, verlang ik ook echt weer naar die knusse dagen in huis. De kaarsjes gaan weer aan, binnen maken we het weer gezellig. Hier in huis worden er weer dingen omgegooid, spullen naar de kringloop gebracht om vervolgens weer mooie kleine dingetjes in huis te halen. De kastanjes worden door zoonlief op een plekje gezet, dochterlief gaat weer ijverig (zoals elk jaar) aan de slag met een ‘spinnenweb’ en ik waag me samen met de kinderen aan allerlei baksels. Alleen die lucht van een appelcake in huis geeft mij een herfstgevoel!

Vandaag op mijn werkdag schrijf ik hier mijn eerste blog voor Pepermints! Met een kopje herfsthee erbij komen de woorden vanzelf op het scherm. Op een dag als vandaag is het altijd even extra druk, er moeten 3 kinderen naar school/kdv gebracht worden, de tassen moeten gevuld worden met overblijven (vandaag hebben ze geluk met hun eigengemaakte plak appelcake) en moet een zwemtas mee. Mijn langste werkdag van de week omdat ze na school na de BSO gaan. Ook daar gaan ze altijd lekker aan de knustel! Vandaag mag ik als ouder ook nog even een kijkje nemen in het zwembad ofwel kijkdag voor de ouders. Ineens heeft zoonlief zin in zwemmen, hij kijkt ernaar uit om zijn kunsten in het water te laten zien.

Vandaag moet er natuurlijk ook gewoon gewerkt worden, een to-do lijstje wordt erbij gehaald (die ik overigens bijna nooit haal, omdat ik zoveel wil doen). We zijn goed op weg voor vandaag. Tussendoor probeer ik ook echt even te genieten van de kleine dingetjes om me heen. Geniet jij klein, dan geef je het door aan de mensen om je heen! Fijne dag allemaal!

vosmetkaarthouder

Kaart ‘Vos’ ook verkrijgbaar als poster!