Bezoek onze Facebook pagina Bezoek onze Twitter pagina Bezoek onze Pinterest pagina

Kleine gelukjes

Kleine gelukjes

Haastige spoed, is zelden goed. Dat kunnen we ook betrekken op ons haastige maatschappij. We willen veel, we willen snel, we willen meer…Maar als je nou goed naar jezelf kijkt, wat wil je eigenlijk met je leven? Die vraag stel ik mezelf regelmatig, gewoon ook als een soort van ‘levens-update’. Doordat we in zo’n druk wereldje leven vergeten we al snel te genieten van de kleine dingen, die mooie kleine gelukjes. Als je weer eens naar je werk rijdt, kijk je dan ook eens gericht om je heen? De bomen, de lucht, de vogels? Ook al rijd je dagelijks hetzelfde ritje, om je heen verandert er wel steeds iets, ook al is het klein. Waar word je gelukkig van? Wat maakt je blij?

Ik heb een geluk met lieve vriend en drie mooie kindjes, weliswaar een druk leven, maar probeer me toch echt bewust te worden van die kleine gelukjes. Juist die gelukjes doen je weer stralen en geven je weer energie. Mijn gelukjes? Ik zal er een paar met jullie delen van de afgelopen week:

Hebben jullie ook van die kleine gelukjes? Ik geloof dat iedereen ze heeft! Laat ze binnenkomen en als dat gelukje zich aandient, wacht dan even totdat je weer verder gaat met dat waar je mee bezig was.

Fijne week allemaal!

Diana