Bezoek onze Facebook pagina Bezoek onze Twitter pagina Bezoek onze Pinterest pagina

Kunstkindje meets Paper!

Kunstkindje meets Paper!

Kunstkindje en haar textielproducten, al 5 jaar onlosmakelijk met elkaar verbonden. Gedurende deze periode hebben we heel veel mooie producten ontworpen met mooie stoffen. Maar wie mij kent, het gezicht achter Kunstkindje, weet dat alle creativiteit ooit begonnen is met penseel en papier. Mijn droom als kind was om een kunstenaar te worden, ik werd aangenomen op de Kunstacademie voor de opleiding autonoom, maar ik stapte vrijwillig uit de opleiding aan het begin van het 3e jaar. In een versneld tempo heb ik de PABO daarna afgerond en heb ik een aantal jaren gewerkt als leerkracht in het speciaal onderwijs.

Liefde voor textiel en mooie baby- en kinderproducten blijven bestaan, maar het verlangen om weer aan de slag te gaan met papier werd alsmaar groter. In plaats met een penseel aan de slag te gaan ben ik achter de computer gekropen en zijn de eerste creaties ontstaan voor een bijzondere kaartenlijn en verschillende gepersonaliseerde kinderkamer posters. Want hoe leuk is het om je baby- en kinderkamer helemaal in stijl te stylen met een bijzondere poster! Speciaal voor jou gemaakt met de naam van jouw kindje en haar/zijn specifieke geboortegetallen (geboortedag, geboortegewicht en lengte). Naast de gepersonaliseerde kinderposters hebben we straks ook een collectie posters in huis die je kamer weer doen stralen. Onze posters worden in kleine oplages gemaakt en zijn helemaal van eigen ontwerp. Leuk om weg te geven als bijzonder (kraam)kado!

Achter de schermen zijn we de laatste weken flink aan de slag gegaan met deze leuke kaarten- en postercollectie. Hoe blij ben ik dan ook dat onze eigen lijn vanaf volgende week te koop is in het allerleukste winkeltje van Ommen, Prima Vista! Daar ligt een catalogus klaar om de gehele collectie te bekijken. Een leuke poster gevonden, maar toch even in een andere kleur? Aanpassingen zijn mogelijk, we denken graag met je mee!

De collectie zal daarna snel volgen in de webwinkel van Kunstkindje zelf, we houden jullie op de hoogte!

Fijne dag allemaal!

Groetjes Diana

 

Sneak Preview!

Sneak Preview!