Bezoek onze Facebook pagina Bezoek onze Twitter pagina Bezoek onze Pinterest pagina

Winnaars Kunstkindje Valentijnsactie!

Winnaars Kunstkindje Valentijnsactie!

Valentijn, het ligt alweer achter ons. Ik moet er altijd wel een beetje om lachen om die grote aandacht vanuit de detailhandel. Moet je nu net op die ene dag elkaar in overmate de liefde tonen? Het is goed om er even bij stil te staan, het is leuk om een kaartje te sturen, maar meer is het niet (vind ik dan). Ik geloof wel dat PostNL met hun leuke actie behoorlijk wat extra kaartjes hebben verzonden. Helaas mochten enveloppen niet zwaarder dan 50 gram wegen, anders had ik ook de bestellingen op een leuke manier verstuurd. Ik had toch maar even de voorwaarden erbij gepakt ;).

Kunstkindje had ook een kleine winactie waarbij je een leuke kaart van de nieuwe kaartencollectie kon winnen. Er zijn leuke reacties binnengekomen op de vraag “Liefde is…” We hebben 5 winnaars uitgekozen die hieronder staan vermeld. Sta je er tussen? Mail ons via info@pepermints.nl je adresgegevens door en we sturen z.s.m. een leuke kaart naar je toe!

 

Gefeliciteerd!

Alle kaarten staan er vanaf vanmiddag op! Een kaart om op te sturen, in te lijsten of te gebruiken als miniposter in combinatie met onze handige houten kaarthouder!

Fijne dag allemaal!

Groetjes Diana